آزمون کارشناسی ارشد گروه های پزشکی سال ۱۳۹۷ در دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار می گردد

۱۷ تیر ۱۳۹۷ | ۱۲:۲۱ کد : ۱۷۳ اصلی
تعداد بازدید:۳۴۴۱۱
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اراک از برگزاری آزمون کارشناسی ارشد گروه های پزشکی در روزهای پنج شنبه و جمعه ۱۴ و ۱۵ تیر ۹۷ خبر داد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، دکتر علی آرش انوشیروانی گفت: آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد گروه‌های پزشکی در سال تحصیلی 97-98، در دو نوبت صبح و عصر روز پنج‌شنبه 14 تیرماه 97 و صبح و عصر روز جمعه 15 تیرماه 97 در 32 حوزه امتحانی، 39 رشته و 12 مجموعه امتحانی به‌طور همزمان در دانشگاه علوم پزشکی اراک و دیگر حوزه‌های امتحانی در سراسر کشور برگزار می‌شود.

وی بیان داشت: محل برگزاری این آزمون در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) دانشگاه علوم پزشکی اراک (سردشت)، جنب مرکز آموزشی درمانی حضرت امیرالمؤمنین (ع) می باشد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان ضمن آروزی موفقیت برای داوطلبان آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد گروه‌های پزشکی، خاطرنشان کرد: در برگزاری این آزمون تمام استانداردهای مربوط به آزمون‌های سراسری رعایت می‌شود و تمام سعی ما در این است که امسال نیز همچون سال‌های گذشته این آزمون با نهایت دقت و سلامت در این دانشگاه برگزار شود.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک

کلید واژه ها: آزمون کارشناسی ارشد پزشکی